Lokale forhold og information

Svejbæk Grundejerforening er kort sagt til for at dyrke de interesser, der er fælles for grundejere i Svejbæk. Vi engagerer os i alle forhold med lokalt islæt og sørger for at holde folk i nærområdet informeret om, hvad der sker af stort og småt herude. Vi har eksempelvis interesseret os for Lokalplanerne mv. nord for Jernbanen "Langdalsparken" og "Kildeparken" mv., der er en del af Silkeborg Kommunes udvidelsesplaner i området. Den fremtidige udviklings strategi for Sejs Svejbæk. Og meget mere. Medlemmer af Svejbæk Grundejerforening holdes løbende orienteret om udviklingen indenfor forskellige områder, enten via vores omdelte nyhedsbrev, som udkommer et antal gange om året, eller pr. mail.

Årets skt. Hans fest

Det er Svejbæk Grundejerforening, der står bag årets skt. Hans arrangement ved Ludvigslyst. Her arrangerer vi båltale, udskænkning af øl og vand, snobrød til børnene og grillpølser til forældrene samt forskellige aktiviteter. Vi er glade for at se, at arrangementet år efter år tiltrækker rigtigt mange af byens borgere, og alle er velkommne til at møde op, medlemmer eller ej.

Materiel

Sidst og ikke mindst råder Svejbæk Grundejerforening over en del materiel, som stilles gratis til rådighed for medlemmerne. Det er typisk redskaber, som enten er for store eller for dyre til, at folk selv ville anskaffe dem. For eksempel kan nævnes to trailere, en havefræser, højtryksrenser, stiger og et rullestillads, fliseklipper, pladevibrator, en 25 tons brændekløver, en kano m/4 redningsveste og barnesæde, kombimaskine med buskrydder - hækkeklipper - sav, tagstige, tæpperenser, gittertromle, kompressor, kompostkværn. Seneste indkøb af materiel er: En ny pladevibrator, som vi håber vil blive til nytte for medlemmerne

Her på vores hjemmeside www.svejbaek.dk kan I læse mere om foreningen, aktiviteterne og materiellet.

Indmeldelse

Medlemsskab af Svejbæk Grundejerforening koster kr. 250 om året.

Indmeldelse kan ske ved at kontakte:

Lise Dybkjær på Mail: kasserer@svejbaek.dk eller pr tlf: 22522549